Home bruidsfotografie overige fotografie over mij contact

Bruidsfotografie

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

En nu komt er waarschijnlijk súperveel op jullie af! Welke bruidstaart, wat voor locatie, drankjes op nacalculatie of als pakket, het leed dat de gastenlijst heet en natuurlijk de keuze voor jullie fotograaf.
Jullie bijzondere dag vereeuwigen zie ik als een cadeau, een groot compliment dat ik jullie dag zou mogen vastleggen in sprekende beelden. En natuurlijk voel ik mij vereerd dat ik bij jullie aanwezig zou mogen zijn op dit intieme moment. De klik met de fotograaf is belangrijk, daarnaast moet de stijl van de fotograaf jullie aanspreken en uiteraard moet de fotograaf binnen jullie budget vallen. Op deze pagina geef ik een kijkje in mijn stijl van fotograferen. Afgesloten met de tarieven die ik hanteer. Spreekt dit jullie aan?

Neem dan contact op

Tarieven

Uurtje meer, uurtje minder?
In overleg is er van alles mogelijk! Onderstaand is een indicatie van de tarieven die ik hanteer.Bruidsfotografie 6 uur

  • 6 uur aaneengesloten fotografie
  • Circa 150 foto's
  • Nabewerkt en in hoge resolutie
  • Reiskosten €0.19 per km vanaf 20km

€1000,-

Bruidsfotografie 8 uur

  • 8 uur aaneengesloten fotografie
  • Circa 200 foto's
  • Nabewerkt en in hoge resolutie
  • Reiskosten €0.19 per km vanaf 20km

€1250,-

Werkwijze

Kennismaking

Ik nodig jullie van harte uit in ons jaren-30 huis in Haarlem. Hier maken wij kennis onder het genot van een kop koffie of thee. Tijdens deze kennismaking gaan we het hebben over jullie wensen, we nemen jullie draaiboek door (voor zover die er al is) en jullie mogen mij natuurlijk ook van alles vragen! In zo'n gesprek merk je meteen of die belangrijke klik er is. Willen jullie trouwens zien in welk huis jullie belanden? Bekijk mijn andere passie op mijn andere website: interieurstyling.

Tijdens de bruiloft

Ik vind het belangrijk om vroeg te arriveren op jullie bijzondere dag. Foto's van het opmaken van de bruid vind ik een absolute must! En natuurlijk ook het eerste moment dat jullie elkaar in vol ornaat zien.

Na de bruiloft

Ik ben altijd minstens zo benieuwd naar de foto's als jullie. Thuis aangekomen ga ik dan ook direct aan de slag om de foto's allereerst veilig te stellen, in de cloud zodat er geen risico bestaat dat er bestanden verloren gaan. Daarnaast ga ik meteen een begin te maken aan de bewerking. Nog voor jullie de huwelijksnacht in gaan, ontvangen jullie de eerste impressie van de trouwfoto's! In de periode daarna ga ik aan de slag met de nabewerking, na uiterlijk twee weken ontvangen jullie van mij een digitale omgeving waar alle foto's in hoge resolutie en nabewerkt te vinden zijn. Hier staan ze altijd veilig opgeslagen!

Trouwdatum-check!

Heel tof dat jullie op mijn website kijken maar hoe jammer zou het zijn als ik vervolgens geen plek heb.
Doe daarom vast geheel vrijblijvend de trouwdatumcheck en hoor binnen 12 uur of ik beschikbaar ben op jullie bijzondere dag.

Mail de datum