Home bruidsfotografie overige fotografie over mij contact

Over
Renske Janse

Op mijn 16e kocht ik mijn eerste spiegelreflex-camera, nadat ik al jaren composities aan het uitproberen was met een handcamera. Er ging een wereld voor mij open en ik trok er regelmatig op uit om fotoshoots te doen en deze foto's voor verschillende doeleinden in te zetten: voor schoolverslagen, presentaties maar natuurlijk ook om anderen te verblijden met prachtige foto's.

Mijn werk bleef niet ongezien en zo werd ik steeds vaker voor fotografie-klussen gevraagd. Na 16 jaar ervaring kan ik zeggen dat ik trots ben op de kwaliteit die ik lever, ik heb oog voor detail, weet op het juiste - spontane - moment te klikken en ben bedreven in de nabewerking. Dankzij mijn enthousiasme en spontaniteit, voelen mensen zich snel comfortabel voor mijn camera.

Ik vind het belangrijk dat wij een klik hebben en daarom maken wij eerst kennis voordat we besluiten wat voor elkaar te betekenen. In geval van bruidsfotografie zullen zullen wij allereerst telefonisch of per e-mail contact hebben en als dat klikt dan nodig jullie uit in onze prachtige jaren-30 huis in Haarlem.

A photograph is the pause button of life

Ik ben 14 jaar samen met mijn man Daniël waarmee ik - naast lief, leed en twee prachtige kinderen (5&6) - diverse hobby's mee deel. Op onze eerste date stonden wij koeienvlekken te verven op mijn slaapkamermuur. Dat was meteen de aftrap van de vele klussen en renovaties die wij hebben uitgevoerd. Ons jaren-30 huis hebben wij eigenhandig gerenoveerd en momenteel bouwen wij een bus om tot camper. Ikzelf ben daarnaast graag bezig met interieurstyling en -advies, hier schrijf ik ook blogs over op mijn andere website. Mijn man is naast Software Ontwikkelaar, ook meubelmaker. Samen bouwen wij aan een webshop waarvoor ik woonaccessoires en meubels ontwerp. Mijn loopbaan heeft vele uithoeken gekend, van verzekeringsadviseur tot auteur en van administratief medewerker tot keukenontwerper. Langs mijn 'officiële' banen en studies (vwo en HRM), ben ik altijd zijdelings bezig geweest met intererieurstyling, fotografie en verbouwingen. De laatste drie noemers heb ik omgedoopt tot mijn werk.

Genoeg over mij! Denk je dat ik iets voor je kan betekenen?

Neem dan contact op

Of neus je nog liever door de foto's?

breng mij naar de bruidsfoto's

breng mij naar de overige fotografie

Trouwdatum-check!

Heel tof dat jullie op mijn website kijken maar hoe jammer zou het zijn als ik vervolgens geen plek heb.
Doe daarom vast geheel vrijblijvend de trouwdatumcheck en hoor binnen 12 uur of ik beschikbaar ben op jullie bijzondere dag.

Mail de datum